Sunday, April 5, 2009

1. Hanya Prakata, Bukan Lagi Cerita.

6 comments:

zawani ibrahim said...

saya tak tau nak tulis kat mana, jadi saya putuskan untuk tulis di sini saja. thanks for reading my blog! saudara orang hebat. bolehlah saudara kongsi ilmu dgn saya ya. hehe :D

roslan said...

Salam,
aku pun dari Kejuruteraan Awam, UTM..tahun 1987... tapi sempat setahun jek.. gagal buang!! kah kah kah...
aku akan sembang pasal faedah kompoun dalam unit trust dalam blog aku..
untuk pengetahuan, aku pun jual kacang dan sekarang pun masih jual kacang..
jemput lawat ke blog aku.. boleh cerita panjang..

Yusoff Zaky Omar said...

ya ka..
aku 1986 bro

roslan said...

ooo..geng ko la yang paksa aku ajuk cara pensyarah kat dewan kuliah masa minggu orientasi di UTM jalan semarak tu yek... sampaikan ada budak freshie cam aku terpaksa turun mintak izin kat aku nak pergi buang air.. habis kena gelak guling guling budak tuh kena kerjakan dek korang...

Yusoff Zaky Omar said...

Wani, sori.. tak tau pulak kena reply kat sini. Baru nak cuba-cuba keluarkan isi hati dan akal dengan blog..

Yusoff Zaky Omar said...

Lan, aku minta maaf atas ketelanjuran kami.